E-mu Emulator Sampler User Forum for the EIII EII EI and EIII XP - EIII runs in scsi with no end

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
January 18, 2018, 07:09:41 AM
Home Help Search Login Register
News: Want to register? Then please don't use a Hotmail, Yahoo or Gmail address. They'll block the activation email.
Still having problems activating your account? Send an email to: EIII @ telenet.be

+  E-mu Emulator Sampler User Forum for the EIII EII EI and EIII XP
|-+  General Category
| |-+  EIII Technical Issues / Tips
| | |-+  EIII runs in scsi with no end
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: EIII runs in scsi with no end  (Read 1202 times)
ARES
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 42


« on: April 10, 2011, 10:45:07 AM »

I turn on my EIII after a long time ... but no boot as it only control the scsi and never stop to the HD.

I've always refix the scsi cable without success.
 
The floppy is recognized.

Any idea ?

ARES
Logged
ARES
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 42


« Reply #1 on: April 17, 2011, 12:03:32 PM »

UPDATE

Now, even my floppy is not recognized, i've tried to boot by floppy but Eiii check and continue to run with no end with scsi

I think i'll blast my EIII away   Angry Angry Angry Angry

ARES
Logged
Emax
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 7


« Reply #2 on: April 17, 2011, 12:09:02 PM »

maybe we are in the same case now (see my recent topic)

Let's see if it is fixed in the same way too.

Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

E-mu Emulator Sampler User Forum for the EIII EII EI and EIII XP - EIII runs in scsi with no end

SEO light theme by © Mustang forums. Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines