E-mu Emulator Sampler User Forum for the EIII EII EI and EIII XP - Emu IIIXP Boot up... SCSI 2... SCSI 2... SCSI 2... SCSI 2...

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 15, 2017, 12:46:52 PM
Home Help Search Login Register
News: Want to register? Then please don't use a Hotmail, Yahoo or Gmail address. They'll block the activation email.
Still having problems activating your account? Send an email to: EIII @ telenet.be

+  E-mu Emulator Sampler User Forum for the EIII EII EI and EIII XP
|-+  General Category
| |-+  EIII XP Technical Issues / Tips
| | |-+  Emu IIIXP Boot up... SCSI 2... SCSI 2... SCSI 2... SCSI 2...
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Emu IIIXP Boot up... SCSI 2... SCSI 2... SCSI 2... SCSI 2...  (Read 2022 times)
MCR
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 2


« on: December 14, 2013, 08:12:01 AM »

Hi,

My XP's getting stuck on boot up, goes through the checks, gets stuck on SCSI 2. Goes round again, SCSI 2, etc etc.
None of the panel controls make a difference.
Does this whether the OS floppy is in or out - is this what I think it is?
OS floppy death?

Thoughts?

Mark.
Logged
edude
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 30



« Reply #1 on: December 17, 2013, 08:53:43 AM »

this happened to me then after a few months i realized the floppy power cable was not making a solid connection so i re-seated it and it was fine. if this doesn't work you can try a pc floppy drive using http://eiiiforum.com/index.php?topic=73.msg405#msg405
Logged
MCR
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 2


« Reply #2 on: December 18, 2013, 03:24:07 PM »

Excellent stuff, edude!

Can't wait to get back & try this out!
I've never taken my IIXP apart before, any tips on how to do it without damaging anything?

Cheers...

Mark
Logged
edude
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 30



« Reply #3 on: December 19, 2013, 12:41:42 PM »

sure, take the screws out and don't damage anything :p

also take note of the polarity of the cable attached to the audio board if you remove it  Shocked


mark(us)


Logged
L1200
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 6


« Reply #4 on: June 28, 2014, 12:10:17 PM »

My floppy drive is doing the same thing it was working fine a few days ago! now it won't boot from floppy any ideas?
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

E-mu Emulator Sampler User Forum for the EIII EII EI and EIII XP - Emu IIIXP Boot up... SCSI 2... SCSI 2... SCSI 2... SCSI 2...

SEO light theme by © Mustang forums. Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines