E-mu Emulator Sampler User Forum for the EIII EII EI and EIII XP - A few questions...

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 16, 2017, 11:56:55 AM
Home Help Search Login Register
News: Want to register? Then please don't use a Hotmail, Yahoo or Gmail address. They'll block the activation email.
Still having problems activating your account? Send an email to: EIII @ telenet.be

+  E-mu Emulator Sampler User Forum for the EIII EII EI and EIII XP
|-+  General Category
| |-+  Drumulator Technical Issues / Tips
| | |-+  A few questions...
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: A few questions...  (Read 329 times)
80sboy
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 61


« on: December 27, 2016, 12:50:15 PM »

Ok - on my 3rd Drumulator....I keep selling them, and then finding another!

  Just installed midi into this one, looking to reinstall the factory patterns, I have the file but I keep getting bAD when trying to load it in from my iphone. Does anyone have a good system for loading this?

  I also have the Rock Drums A-D, but not the OS Rom for those, so when theyre installed with the factory OS3.0 ROM they play out of order, does anyone happen to have the .bin file for that?

 Also I am getting ALOT of transformer hum, I tightened it up a little bit with some zip ties but its still making quite a hum. Can the transformer either be replaced, or is there a better way to fix the humming?

thats it for now! Thanks!
tom
Logged
dr.c
E-mu Doctor
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 904


I'm a hot dog !


« Reply #1 on: December 30, 2016, 02:35:14 PM »

Change the capacitors and as well, the diode bridges.
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

E-mu Emulator Sampler User Forum for the EIII EII EI and EIII XP - A few questions...

SEO light theme by © Mustang forums. Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines