E-mu Emulator Sampler User Forum for the EIII EII EI and EIII XP - EIII Hard Disk Image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
January 17, 2018, 11:06:03 PM
Home Help Search Login Register
News: Want to register? Then please don't use a Hotmail, Yahoo or Gmail address. They'll block the activation email.
Still having problems activating your account? Send an email to: EIII @ telenet.be

+  E-mu Emulator Sampler User Forum for the EIII EII EI and EIII XP
|-+  General Category
| |-+  EIII General Discussion
| | |-+  EIII Hard Disk Image
« previous next »
Pages: 1 [2] Print
Author Topic: EIII Hard Disk Image  (Read 1159 times)
ARES
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 42


« Reply #15 on: December 17, 2017, 04:11:19 AM »

Hello,

Thank you very much for your response.

Of course, i've not put the OS in the same floppy that the OS .... Wink

As you said, i've done correctly the format process as you describe... but when i put the floppy into the EIII,  it says : " booting from floppy" first ...but doesn't stay in the floppy... it continues to check the SCSI and finally boot on the HD ...

Strange , no ??
Logged
ARES
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 42


« Reply #16 on: December 17, 2017, 04:44:41 AM »

oups ... i mean "Of course, i've not put the SOUND  in the same floppy that the OS ...."   Grin Grin
Logged
ARES
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 42


« Reply #17 on: December 17, 2017, 10:09:45 AM »

 ok ...that was the floppy driver which was faulty... Smiley
Logged
esynthesist
E-mu Software God
Sr. Member
*****
Offline Offline

Posts: 427


« Reply #18 on: December 22, 2017, 03:13:43 AM »

Good to hear you could solve the problem !
Logged
Pages: 1 [2] Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

E-mu Emulator Sampler User Forum for the EIII EII EI and EIII XP - EIII Hard Disk Image

SEO light theme by © Mustang forums. Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines